Aller au contenu principal

Rolgordijnen lichtdoorlatend en verduisterend

Verduisterend gevoerd

Voor een verduisterend effect kunnen Copahome vouwgordijnen en overgordijnen verduisterend gevoerd worden. De kleur van de voering is aangepast aan de kleur van de stof en biedt ook bescherming tegen verkleuring van het doek.

Volledig donker

Copahome rolgordijnen zijn een ideale oplossing voor het volledig verduisteren van uw ramen in de slaapkamer, kinderkamers,... Zowel rechte als dakraamvensters kunnen volledig verduisterend gemaakt worden met de Copahome rolgordijncassettes. Ook voor grote verticale ramen tot 400 cm!

Geen lichtgaatjes

Copahome aluminium jaloezieën kunnen ook gemaakt worden zonder zichtbare koordgaatjes. Bij privacy-uitvoering worden de lamelgaatjes naar de achterzijde van de lamel verplaatst, zo overlappen deze elkaar in gesloten stand. De lichtinval wordt hierdoor beperkt.

 

Elektrische rolgordijnen

Automatische rolgordijnen zonder netwerk

Kiezen voor gemotoriseerde rolgordijnen, is kiezen voor comfort. Elektrische rolgordijnen zijn mogelijk in iedere woning en in iedere ruimte. Zelfs als je vooraf geen netwerk hebt voorzien.

Meer info

Copahome voorziet dan je rolgordijn van een batterij die je oplaadt zoals je jouw smartphone zou opladen. Na iedere oplaadbeurt, kan je weer zes maanden verder. Automatische rolgordijnen kunnen zelfs op de allergrootste ramen.

Automatische gordijnen bedienen via domotica of een app

Bovendien kan je je elektrische rolgordijnen eenvoudig bedienen via je bestaande domotica of via een app op je Smartphone. Zo kan je zelfs van op afstand de illusie vormen dat er iemand thuis is.

Meer info

Niets zo handig dan vanuit je ligstoel onder de zon je zonwering even naar beneden te halen. Je buren hoeven dan enkel nog langs te komen om je planten water te geven, die rolgordijnen doe je zelf wel.